Desi mediul academic romanesc nu ofera o platforma educationala adresata specific sectorului imobiliar, activitatea de Real Estate in Romania si in regiune este una dintre cele mai efervescente. Profesionistii din domeniu, pe care ii admiram in presa scrisa sau la TV au invatat din mers, au negociat tranzacții impresionante si au crescut afaceri de succes.

O abordare completă a industriei imobiliare
Toate segmentele pietei de Real Estate sunt predate de profesioniști

Real Estate Academy by BREC este primul program educational care aduce impreuna pe unii dintre cei mai buni specialisti si oameni de success din mediul privat, pentru un maraton de12 module in care veti putea invata de la acestia tot ceea ce ei au fost nevoiti sa invete din activitatea practica, in ani de zile de activitate pe o piata in continua schimbare.

   CUPRINS MODULE:

 • Nou: Dezvoltare sustenabilă mixed – use
 • Piata rezidențială
 • Piata cladirilor de birouri
 • Retail
 • Piata Logistica
 • Brokeraj & consultanță imobiliară
 • Finanțare imobiliară
 • Legal real estate
 • Asset Management
 • Marketing & Comunicare

INTERACȚIUNE DIRECTĂ CU MANAGERI DE TOP, TIPS & TRICKS ȘI KNOW – HOW

LECTORII BREC ACADEMY SUNT PROPRIETARI, DEZVOLTATORI ȘI MANAGERI AI UNORA DINTRE CELE MAI DE SUCCES AFACERI IMOBILIARE DIN ROMÂNIA: 

NEW: MIXED-USE SUSTAINABLE DEVELOPMENT

Tatian Diaconu

CEO, NHOOD Romania

Tatian Diaconu se află la conducerea Nhood România, companie de servicii integrate de consultanță imobiliară din 2012. Împreună cu echipa sa de peste 70 de colegi, lucrează la proiecte de transformare a orașelor și comunităților – un astfel de proiect emblematic fiind Cartier Coresi din Brașov. Tatian Diaconu a absolvit Academia Trupelor de Uscat Nicolae Bălcescu din Sibiu. După o carieră de ofițer, a plecat în Franța, unde a urmat cursurile Universității din Le Havre, fiind licențiat cu un master în managementul organizațiilor.

La BREC REAL ESTATE ACADEMY va vorbi despre dezvoltarea sustenabilă mixtă, cu studii de caz din portofoliul companiei: Coresi Brasov si noul proiect ambițios de la Reșița.

RESIDENTIAL MARKET

Antoanela Comsa

General Manager, Gran Via România

Antoanela conduce activitățile dezvoltatorului de origine spaniolă Gran Via pe piața românească, care a dezvoltat până în prezent 1.800 de apartmente.
Vei învăța de la ea despre ce presupune dezvoltarea unui ansamblu rezidențial – de la achiziția terenului, concept, strategie de marketing, vânzări și construcție.

OFFICE MARKET

Alina Alpaslan

Finance Director, Skanska Property Romania

Din februarie 2022, Alina este Director Financiar în divizia de dezvoltare comercială a Skanska din Europa Centrală și de Est, conducând toate activitățile financiare cu accent pe asigurarea suportului pentru liniile de business de Project Management și Leasing. Ea furnizează analize strategice top managementului pentru a determina profitabilitatea proiectului și a companiei și este un membru activ al echipei locale de management. Din 2021, pentru următorii 2 ani, pe lângă responsabilitățile sale financiare, Alina a fost numită membru al Comitetului de Etică pentru Skanska CEE.

La BREC REAL ESTATE ACADEMY, predă întregul proces de dezvoltare a clădirilor de birouri, de la achiziționarea terenului până la vânzarea proiectului.

RETAIL MARKET

Sebastian Mahu

Head of Asset Management, IULIUS

Sebastian Mahu has more than 11 years of real estate experience in both national and international companies. Over the years, Sebastian Mahu has coordinated leasing, property and facility management activities, while also being experienced in HR consulting, econometrics and marketing. In 2018 he joined the team as Head of Asset Management for IULIUS, the only developer and operator of mixed-use urban regeneration projects in Romania. In this capacity, Sebastian coordinates the operating management activity for a portfolio comprising more than 300.000 sqm GLA retail premises and 152.000 sqm GLA premium office spaces.

At BREC REAL ESTATE ACADEMY, he provides valuable behind-the-scenes insights on all relevant components of the Retail market.

LOGISTIC & INDUSTRIAL MARKET

Sinziana Pardhan

Managing Director România, P3 Logistic Parks

Sînziana este Managing Director pentru România al dezvoltatorului logistic P3, deținut 100% de către GIC, fondul suveran de investiții al statului Singapore. Ea gestionează un portofoliu de 380.000 mp de spații industriale.

Vei învăța de la Sînziana ce presupune dezvoltarea unui parc logistic, începând de la achiziția terenului, concept, strategie de marketing & leasing și construcție, cu un studiu de caz pe proiectul P3 București.

HOTELS BUSINESS

Mircea Draghici, MBA

Managing Director, EST Hospitality Consulting

Mircea has over 19 years experience in the hospitality industry at all levels – from hotel operations (JW Marriott Hotel and Tempo hotel) and hotel consulting (CBRE) to the government (Ministry of Tourism) and non-governmental association level (National Association of Travel Agencies). Mircea is the first Romanian who graduated the MBA program (2007) in hotel finance and strategy from École hôtelière de Lausanne, the world’s first school in hotel administration, and has contributed to the development of CBRE Hotels services in Romania.

At BREC ACADEMY, Mircea will provide valuable real – life lessons on all cycles of developing, running and selling a hotel asset.

INVESTMENT MARKET

Andrei Vacaru

Head of Capital Markets, JLL Romania

Andrei has over 15 years’ experience in the Romanian real estate market, which spans over different segments including capital markets, consultancy, retail leasing and retail tenant representation. For the local branch of global property advisory company Jones Lang LaSalle (JLL), Andrei has contributed to some of the landmark transactions in the market, such as the sale of Militari Shopping Center (€95MIO), Radisson Hospitality Complex (cca €170MIO), Sibiu Shopping City (€100MIO), Europolis Park (over €100), Promenada (€148MIO).

Andrei Vacaru will offer you unparalleled insights on the investment market and all stages of a capital markets deal.

REAL ESTATE FINANCING

Catalin Jaloba

Head of Real Estate Finance at BCR

Catalin Jaloba has a solid experience in real estate, having more than 15 years of expertise in fields such as expansion, development, consultancy and valuation, sales and financing. As of 2017, Catalin Jaloba is Head of Real Estate Finance at BCR, one of the top 3 players in the Romanian banking system and from this position, he coordinates all real estate financing activities at BCR.

Catalin’s module at BREC REAL ESTATE ACADEMY approaches the subject of bank financing and the criteria that a real estate project needs to meet in order to be bankable.

ASSET MANAGEMENT

Luiza Moraru

Head Asset Services for Central and Eastern Europe, CBRE

Luiza Moraru este Head Asset Services pentru Europa Centrală și de Est (CEE) al CBRE din 2018. Agenția de consultanță imobiliară administrează 9 milioane mp de spații comerciale, industriale și de birouri în această regiune. Luiza lucrează la CBRE de 19 ani. ”Calitatea serviciilor agenției este calitatea oamenilor săi” este crezul său. Responsabilitatea ei rămâne să se asigure că echipa are o platformă eficientă și instrumente de ultimă generație pentru a se strădui, a crește și a oferi un serviciu excepțional clienților CBRE.

La BREC Academy Luiza și echipa ei vă vor introduce în lumea ”asset managementului” invățându-vă cum să construiți o strategie inteligentă de management al activelor pornind de la concept și etapa de dezvoltare a proiectului.

LEGAL AFFAIRS

Razvan Testa

Partner, Tuca Zbârcea & Asociatii

Răzvan Gheorghiu-Testa este Partener la Țuca Zbârcea & Asociații, având o carieră juridică puternică în domeniul imobiliar, corporate/M&A, precum și fiscalitate. A fost implicat direct în multe dintre cele mai importante proiecte care au loc în România, inclusiv achiziții și vânzări de imobiliare, proiecte de investiții și dezvoltare imobiliară precum și finanțare imobiliară.

La BREC REAL ESTATE ACADEMY, Răzvan și echipa sa abordează domeniul Legal Real Estate, cu studii de caz privind contractele de achizitie de terenuri, contracte de antreprenoriat general, leasing sau vânzare pentru investitori.

BROKERAGE & ADVISORY

David Canta

Principal, Avison Young Romania

David conduce Avison Young în România și Republica Cehă, fiind parte din cadrul Comitetului European al companiei. Recent el a coordonat deschiderea biroului din Cehia, fiind Implicat în procesul de extindere al Avison Young în zona CEE. Totodată, el este partener în mai multe business-uri complementare, cu activitate în zona de coworking, facility management și project management. Întregul grup are peste 170 de angajați.

LA BREC Academy, David va prezenta secretele înființării și creșterii unei companii de brokeraj & consultanță, cu studii de caz pe diverse segmente – terenuri și investiții, leasing comercial (birouri, retail, logistică), cercetare și consultanță.

PROPERTY MARKETING & COMMUNICATIONS

Despina Ponomarenco

Managing Partner, Verbio

Despina Ponomarenco are o experiență de peste 15 ani în imobiliare și conduce Verbio, propria agenție de marketing & comunicare, specializată în industria imobiliară.

În cadrul programului Real Estate Academy by BREC, Despina va prezenta cursantilor ce inseamna activitatea de Marketing & Comunicare in imobiliare, cu studii de caz despre poziționare, branding și strategii de marketing & comunicare.

Cine se poate inscrie la BREC ACADEMY?

Programul se adreseaza:

 • Absolvenților de facultate sau studenților în ani terminali care își propun să își construiască o carieră în industria imobiliară
 • Profesioniștilor care lucrează deja în domeniul imobiliar sau în alte sectoare și care doresc să își completeze cunoștințele cu o abordare 360 de grade, printr-o învățare practică și directă de la unii dintre cei mai buni profesioniști de pe piață. La BREC ACADEMY se pot înscrie specialiști imobiliari din diverse arii, profesioniști care lucrează pentru fonduri de investiții, dezvoltatori, companii de brokeraj bănci, sau alte segmente.

Costuri și înscriere

 • Taxa de admitere în program este de 2.000 EUR, poate fi plătită în două tranșe: 1.000 EUR până la 7 septembrie 2022, respectiv până la 6 ianuarie 2023. La plata integral se aplică o reducere de 5%.
 • Pentru cei interesați doar de anumite module și nu doresc participarea la întregul program, costul pentru un modul este de 400 EUR.
 • Durata programului este de 9 luni: Programul începe în toamna anului 2022 și se va încheia în primăvara anului 2023. Programul exact va fi anunțat în urma închiderii procesului de înscriere.

După finalizarea programului, participanții vor primi un certificat de absolvire de la BUCUREȘTI REAL ESTATE CLUB. Conform recomandărilor autorităților, programul se va desfășura într-o sală de evenimente.

APPLY NOW, LIMITED NUMBER OF SEATS AVAILABLE!

In order to register for BREC REAL ESTATE ACADEMY 2022 – 2023, please fill the form or address your request, together with a short intention letter describing your background, interests in real estate and the most recent studies graduated at:

Georgiana Grecu

georgiana.grecu@brec.ro

*Please consider that the number of total admissions follows the sanitary rules as per pandemic evolution. Register in due time in order to ensure your seat.

Error: Contact form not found.

BREC REAL ESTATE ACADEMY is developed with the support of:

Facts & Figures – BREC ACADEMY 2020-2021:

0
of real – life learning (September 2020 – May 2021), hosted by MINDSPACE Business District
0
RESIDENTIAL, OFFICE, RETAIL, LOGISTIC, BROKERAGE, FINANCING, LEGAL REAL ESTATE, ASSET MANAGEMENT, MARKETING
0
of which 80% professionals already active on the Real – Estate Market at investment funds, architecture firms, retail development companies, residential developers
0
REAL- LIFE REAL ESTATE PROFESSORS: REPUTED ENTREPRENEURS & MANAGERS + SPECIAL GUESTS

PHOTO GALLERY: SEE THE PREVIOUS EDITION OF BREC ACADEMY

Back to top